Älg!!!

 

Då är dagen till ända på jobbet. Barnvakten har gått hem. Barnen sover, kanske ändas tomten och mammarika som är vaken?!! Troligt vis inte, gubben min är nog vaken och på ett gött ölahumör med resten av alla chefer från wonkafabrikerna på Hooks Herrgård.
Sicken lyx för Thomas, hotell med full service, maten gratis, ja till och med hotellet är betalt för han. Kanske ska satsa på att bli chef?!?! Eller kanske inte, det är tufft har jag fått erfara då jag chefar över familjen… Mes maken, precis så som sig bör!
Barnen sover mammarika missade att få pussa gonatt, hoppas att Kitty gjorde det åt mig då hon passade mina små liv i kväll. Hon hade i alla fall fått sig lite goa skratt sa hon…
alt
Det bärjade med att de skulle duscha och killar som de är så tog de av sig oblyga för syster och sen vet jag inte vem av dem som lekte lite med smula där nere… (så som alla män, killar, pojkar gör. De kan helt enkelt inte låta den hänga fritt). Men Dino och Knut var ju med och valpig eller tonårig som Dino är trodde ju han att ”vem det nu var av dem” att han också kunde leka med den lilla smula som de snurrade runt, precis som den kända ”helikoptern”.
Så där släppte de den fort och tycke att Kitty kunde ta ut hundarna från badrummet, vilket är förståligt… Hehe
Nästa gång hon fick sig ett skratt var då hon skulle tvätta av dem och kom in i badrummet då Liam och Noel leker hund, var Noel står på knä och sniffar Liam på skinkan precis som hundar gör… Ja, jag vet inte vem de har fått den kreativa sidan av för att komma på lekar och annat skoj!?!
Mammarika gjorde bort sig lite idag, kan visst inte staden även om jag är uppvuxen omnejd och har vandrat gatorna fram och tillbaks. Jag skulle hämta ut ett paket på Tobakshörnan nere på Östra Storgatan, vilket jag då åkte till. Sa mina nummer för att få paketen men hon fann inte mitt paket. Blev lite fundersam och så efter en stund frågade jag, men är inte detta Tobakshörnan 109c??
Nej, sa hon, det ligger långt, långt upp. Gatan är lång vettu! Lite pinsamt tyckte mammarika och skyndade ut ur butiken och i hopp om att hon icke kommer känna igen mig ute på stan…
Fick ett mes från maken, tror att han vill göra sin fru lite avis… För så här stod det exakt: ”Då har man ätit helstekt älgfilé med svamprisotto, vilt korv samt viltsky mumma”
Är inte det lite till att vara taskig?!! En annan sitter här och ha ätit gröt för att mätta magen! Och på detta har mammarika råkat sätta på tvn i bakgrunden och där är det ett matlagningsprogram, vadå mobbad från alla håll!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.