Älskade Liam, 6 år!

Idag är det min älskade Liams dag! Idag fyller Liam 6 år och är nu en stor pojke som ska börja på förskoleklass. Ekhagsskolan på avdelning Boken, kan inte riktigt fatta det än.
För 6 år sen kom Liam till världen och jag är tacksam för att allt gick bra efter allt som hände där på Ryhov. När Liam kom sprang de iväg med hann så jag fick aldrig se han, efter ett tag fick jag reda på att jag fått en liten gosse.
 
Till slut så kom beskedet att Liam hade klarat sig och låg i kuvös, mitt första möte var inne på ”NEO” och de la han i min famn med alla sladdar som satt fast på min lille gosse Liam. Tiden på neo gick i snigelfart men stark som Liam är än idag så fick vi till slut komma hem och det var en helt fantastisk känsla, äntligen var han min, bara min.
Liam fick komma hem till vår lägenhet som vi då hade på Plantgatan i Mariebo, där var Liams första tid. Efter några månader flyttade vi till en liten trea nere på Slottsgatan, där Liams vän Siri bodde granne. Vi stannade inte så värst länge innan vi köpte vår gräddhyllelägenhet på Ekhagen, en 5:a som vi stormtrivs i.
 
Här har Liam sitt rum, sitt alldeles eget rum som han domderar i. Han klipper, ritar och spelar dator. När han inte gör det så är han ute och gör sin favoritsyssla, klättra i träd, cyklar och leker för fullan hals.
Liam var stark redan från början även om det inte såg så ut, det visar han än idag. Att bära tunga stenar eller hitta stora grena att flytta det är Liams grej det. Sitta still i mammarikas knä gör Liam bara när det gör ont efter att ha fallit eller trillat. Men även där har Liam ett uttryck som jag hör han säga då och då… ”Mamma, stora killar gråter inte så jag kniper med munnen tills det går över” det är då mammarika säger: ”Lilla vännen, det är helt okej att gråta”.
 
Min lille Liam som ska bli trädgårdsmästare. Jag hade en liten intervju med Liam när vi var i Danmark och han fick frågan om vad han skulle göra när han blev stor. Han skulle klippa i buskar och flytta grena. Jaha, sa jag Du ska bli trädgårdsmästare och det var precis det han skulle bli!
Älskar Dig Liam, tack för att Du finns!
 
Mamma

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.