Änglar & Demoner

Igår tittade jag äntligen på filmen ”Änglar & Demoner” den får 3 Jonsson av mig. Klart sevärd och en bra film att sätta sig och se tillsammans med någon man tycker om (som jag gjorde) eller själv om man inte är mörkrädd. Föreslog för Thomas igår om att se på film och det kom snabbt ett positivt svar. Därefter vart det åter dags för att somna in i min goa säng.

Nu är det fredag och den här fredagen har jag länge längtat till. Den här fredagen kommer jag umgås med min kära make och utan barn. Mina små knottar kommer vi lämna av hos farmor och farfar för att sedan fortsätta färden mot svägerskan. Med oss i bilen har vi även Stefan då så klart som ska möta upp sin kärlek, min svägerska.

I morgon kommer det bli en fullspäckad dag med affärer, god mat och till sist en musikal som vi ska se och valet föll nu på ”Hairspray”. Sen har vi bokat hotell men jag har inte en aning om vart det ligger men med en GPS brukar man komma långt och har man inte GPS så kan man alltid gå på sunt förnuft. Det brukar lösa sig till slut ”sa han som sket i soppan”.

Nu är det äntligen helg, en helg med ledighet och som jag kommer få umgås med de som jag tycker om. Det gillar jag och det blir allt för sällan så nu ska jag ta till vara på varje minut och hämta nya krafter inför nästa veckas arbete!!!!

Nu ska jag packa lite till oss så vi kan åka när tiden är innan!!

 

ÄNTLIGEN HELG!!!

Vin och vänskap smaka gott, då de gamla blivit.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.