Äntligen! Och sorg!

 Tjo hopp!  

Idag hade jag fullt hus här hemma. Det kom en hel drös med vänner och äntligen fick jag se Lill fisa Emilia! Susannes lille nytillskott, så söt och så goa kinder att pussa på. Det rycker i bäbis tarmen men ett bestämt NEJ inte mer här. Kolla vilken söting hon är!

 

 

alt

  

 

Lilla My och Saga var här med och My ville inte åka hem utan stanna hos oss. Sen celebert besök från Norge i dag, Marina var ju med alltid kul men allt för sällan. Ja som sagt var det var kul och trångt men alla fick plats mellan att vaknat runt med lill fisa en stund. Eva, Catharina, Katarina, Marina, Siv, Susanne, Isabella, Emilia, Susanne, Saga, My, Noel, Liam och jag. Ja det vart trångt men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Thomas var på styrelsemöte så han slapp vara den stora tuppen i hönshuset.

 Idag så är det även en väldigt speciell dag för mig och Thomas, vi har bröllopsdag idag. I morse klockan sex fick jag ett litet paket med rosa snöre på. Min kära Thomas hade köpt ett litet guld hänge att ha i mitt halsband, en delfin ör han tycker om delfiner. Så rart och så glad jag blev!! Älskar dig gubben, de vet du!

 Ja sen till det lite mer tråkiga, nu är det över och jag tycker faktiskt att det är jätte tråkigt. HV förlorade i dag och FBK blev guldvinnare, dessa Norrmän invaderar oss från alla håll och kanter!! Men jag är ju inte den som är den utan unnar de den 8:e segern. Till nästa år tror jag att de måste bli bättre för då har HV blodad tand och kommer inte ge sig förens sista pucken har kommit in i båset!!!

 Ännu tråkigare för Simon och Victor, deras vän en ung flicka tog sitt liv i går och nu vandrar hon på en vacker plats. Må hon vila i frid! Alltid tragiskt när någon ung tar sitt liv.

http://www.youtube.com/watch?v=xHsflvcMn6E  Någon har gjort ett fint minnes spel till minne!

 
Kärlek är en resa utan kompass i väglöst land. Ett äventyr!

 

 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.