Är det en riktig?!

 

Mm, me like!
Vilken underbart mysig och rofylld jul vi har haft på gräddhyllan! Precis så som mammarika hade önskat sig, det i sig är ju som en julklapp. De nära och kära, nästa i alla fall var hos oss idag. Liam och Noel längtade hela dagen efter tomten, precis så som barn gör. Kommer själv ihåg väntandet och när väl tomten kom så blev hela spänningen överväldig och man visste inte vad man skulle börja i högen med paketer.
Precis så vart det idag för Liam och Noel och den klassiska kommentaren från Liam var ju vid mjuka paket ”aha, kläder”… Hur i hela friden kan de veta det?!?! Och varför är det så tråkigt med kläder?
Men de två blev i alla fall supernöjda vad som fanns under allt papper och i kartongerna. Thomas, ja han deppade inte han heller för han fick precis det som han önskat sig av mig… Inte för att jag vet vad det heter men jag har lärt mig nu vad det ska vara till. Det som jag undrar är när han ska använda mojängen!?!?
Maten, den var ju så klart bäst då mammarika har harbetat som en häst… Thomas har varit till hjälp en liten, lite aning och Kitty bidrog ju en del med, men annars så stod jag vis spisen och det var riktigt nice för en gång skull att ha fullt upp i köket.
Inget stress då mammarika hade varit duktig och förberett det mesta innan och att mammarika gick upp lagom tidigt och satte igång direkt efter frullen.
Tomten kom i alla och Liam sa innan Tomten ens hade kommit in att det inte är en riktig tomte utan det är någon där under. När han väl fick se Tomten så sprang han inte till Noel som hade hoppat upp i soffan efter att sett Tomten i fönstret. Lima ropar högt till Noel att det är Tommy som är Tomten, Noel visste inte riktigt vad han skulle tro…
Var det Tommy eller var det Tomten, det var lite på gränsen där. Och döm om Liam men även om han sa att det var Tommy till oss så kallade han Tomten för just Tomten… Han tackade Tomten och han kramade Tomten, lika så Noel som jag själv tror tyckte att det kan ha varit den riktiga Tomten…
Nästa år, ja då undrar jag om det går att tomta mer för dem eller om de fortfarande lyser upp så glatt som de gjorde idag. Själv så tycker jag det är hur kul som helst så för min egen del vill jag nog fortsätta att hålla kontakt med den riktiga Tomten!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.