Är JAG pinsam?!?!

 

Nu blir jag rädd, riktigt rädd…
…Tänk om Liam och Noel tycker eller kommer tycka att de har den mest pinsammaste mamman i hela världen?! Jag tror det hände i dag för Liam blev hög röd i ansiktet och bad mig sluta.
När vi gick hem från förskolan idag frågade jag vad de ville ha av ris och potatismos, det blev ett enhälligt ris. Så därför blev det korvstroganoff med ris. Hade de valt potatis hade det blivit potatismos och stekt falukorv men nu fick de små välja för jag hade beslutångest.
Men som sagt när vi kom hem började jag med lunchen medans Liam och Noel satte sig och tittade lite på barn tv, då var det lite sång och dans så jag gick in och började dansa loss lite. Det var då Liam blev högröd i ansiktet och bad mig bestämt sluta upp med min fina dans…
Tycket Liam att jag är pinsam??? Hjälp, har jag blivit den där pinsamma föräldern som jag själv hade när jag växte upp. Den föräldern man ville gömma i en byrålåda ibland och särskilt när ens kompisar var med…
alt
Jag har fått för mig att jag aldrig kommer bli pinsam, jag är ju den där coola mamman som alla barn vill ha. Men nu börjar mitt hopp vissna när Liam säger åt mig att sluta. Jag tycker att jag är super duktig på att dansa till barnsånger, och jag tycker jag alt sjunger med riktigt bra.
Vad mer kommer de tycka att jag blir, kommer jag vara en gammal mamma?!  Jag som bara är en bit över 30… det är ju inte alls någon ålder på en så alert liten jänta som mig. Thomas kanske är lite gammal, ja han är ju 40+ och lite gråa hår men mammarika. Nej inte hon inte!!!!
Nej, det måste ha varit en engångsföreteelse… Ja, det bestämmer jag att det var och så glömmer jag den här händelsen och går vidare i mitt mammarika coola liv. Mamman som är coolaren än värsta coolningen!
alt

Ungdomen vore fantastisk om den bara kom lite senare i livet.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.