Även spindlar kan ha päls…

Turen till Marie nr 2 med Marie från stan vart ju super kul och Liam njöt av både mat, efterrätt, lite djurjakt så som spindlar och andra pälsbelagda varelse (pälsbelagd gäller Ej barn, tonåringar) och tvn. Liam åt så han blev proppmätt och det är ett gott betyg för Marie nr 2 att barnen gillade maten, inte ens mammarika får full port ibland och då brukar ju mammor vara bäst!

Noel som skulle följt med fick vara hemma och vila sig efter natten som varit och tur är att det för han var trött. Så nu har jag och Liam sett hur det ser ut uppe på Stensholm och det var ju riktigt trevligt ställe även om det inte är gräddhyllan. Det ligger högt upp ovanför Huskvarna och bor man vid vissa ställen där uppe har man utsikt över hela Jönköping och Huskvarna.
Tiden rinner iväg när man har trevligt och det var dags att bryta upp. Marie på stan skulle ju jobba och Marie nr 2 skulle ut på en promenad, men spioner som jag har så vet jag att det vart soffläge och en bok. Men det låter ju bättre som sagt om man säger man ska spatsera omkring någon timme allena…
Fick ett mess av Ida som undrade om vi hade lust att titta ut en sväng på eftermiddagen och det gjorde hela familjen och då slapp vi göra kvällsmat, det tackar vi för. Det var skönt med lite frisk luft men hade Noel fått bestämma så skulle vi gått in direkt.
Så de små var på spindeljakt en timme innan vi gick in och satte oss vid bord, ja det var inte dukat för det fick jag göra… Men vad gör man inte för lite gratis mat?!?! Efter maten en snabb kaffe för att sedan åka hem, alla var och är vi trötta så nu är det sängen som gäller och ett hopp om en hel natt med sömn…

Mer arbete betyder större framsteg. Men framsteg innebär emellertid också mer arbete.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.