Aftonbladet & lunchen…

 

Nu är jag hemma och mellanlandar innan det är dags att hämta hem de små. Har varit på MVC och tagit blodtrycket, det såg kanon ut så nu kan jag tjoa och stimma ett halvt år till innan nästa kontroll.
 
Fattar inte vart de tre timmarna tar vägen som barnen är på förskolan?! Jag hinner ju ingen ting, nu tog det tid på MVC för de var försenade och jag fick vänta en halv timme. Det är mycket tid av min dyrbara tid och det är inte så kul att bara sitta och vänta.
 
Idag ska Thomas på HV71 och titta på kvällen match så vi får se vilket humör han kommer hem på sent i kväll. Jag hoppas ju på vinst men man ska inte ta ut segern i förskott. Jag har faktiskt inte en aning om vilka de spelar mot i kväll heller om jag ska vara ärlig men det är säkert ett skit lag som vanligt, kanske FBK?
 
I dag är det ett sådan där höstväder som gör en glad. Solen skiner, det är kallt men det är ljust och det är vindstilla. Alla löven lyser gula och orange så allt ser ut lite som på en tavla, det känns inte äkta. Det är så här jag vill ha hösten då känns allt lite lättare och då vet jag att vintern inte kommer bli lika seg och utdragen innan det är dags för vår igen…
 
Samsungen, telefonen jag fick från Media Markt som jag ska ha tills min blir lagad är ju totalt helt flängd. Det går ju inte ens att ställa ett larm, Thomas försökte flera gånger med igår men vi gav upp. Så Thomas fick ställa ett larm p sin telefon att han skulle ringa och väcka upp mig och barnen idag. Skit telefon rent ut sagt!
 
Idag ska de fotografera alla barn på förskolan, det blir ett gruppfoto som de har gjort alla år. Det ska bli kul, det är så stor skillnad för varje år som gått. De utvecklas och ser allt mer större och vuxnare ut. Det lilla barnahull som Noel har haft är totalt väck och nu börjar det bli samma problem på Noel som jag har haft till Liam att alla byxor är för stora i midjan.
 
Har lite beslut ångest idag för jag vet inte vad jag ska laga för middag. Hade tänkt potatis men det har vi inte någon hemma och pasta vill jag inte ha idag. Soppan räcker inte till oss tre som är kvar, Thomas har varit och nallat där både en och två gånger. Men det är ju kul att han tycker om maten i alla fall. Så det är en fråga om vad som skall göras och snart så är det dags att sätta fart med lunchen ju.. urk, urk… Hjälp!!!
 
Nej nu ska jag läsa klart aftonbladet.se
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.