AFV på TV

Då var den här veckan avklarad och nu återstår helgen. Jag har i och för sig en liten bonus, på måndag är det studiedag i skolan vilket gör att jag har tagit ledig. Så nu har jag helg och på det en dag till ledigt!

Kvällen har varit i hemmets och familjens tecken. Gjorde favoritmat till mina fina killa, kycklingtortilla och en god fräsch sallad till det. Sen tittade jag och maken på film, medan Liam var på simträning och Noel lekte med Teo och Ella.

afvNär det var dags för att avsluta lek för barnen kom Liam lagom hem och då var det kvällsmat… Efter en väldigt fnissig kvällsmat (Noel och Lima var trötta) så satte vi oss alla i soffan och skrattade lite till medan vi tittade på AFV (American funnies Home Video).

Nu är klockan slagen mycket vilket betyder att efter en lång arbetsvecka så är mammarika trött. Vill även läsa några rader innan jag stänger ner ögonlocken. Igår läste jag ut (efter lång tid) Fjällgraven av Michael Hjort & Hans Rosenfeldt. Kan rekommendera den och framför allt de böcker som de skrivit innan denna. Bra serie helt enkelt.

fjällgravenSå därför är jag sugen på att läsa några rader då jag har så många böcker som ligger och väntar på mig nu. Fått två  omgångar böcker av grannen som jag inte läst och sen på det har ju maken och jag köpt några från Adlibris och på det har jag hittat några på secondhand när finfina grannen Inger och jag ger oss ut på fyndrunda på lördagar.

Och på tal om dessa rundor är det nu dags igen. I morgon klockan 10 så far vi iväg och vad som är annorlunda den här gånger är att jag har rensat här hemma och har nu med mig två papperspåsar med saker som vi inte behöver, men som har legat här hos oss i åratal. Så input behöver lite utput…

Ingen är gladare än maken att jag rensar… (erkänner, gillar att göra det med).

Så ha en god fortsatt fredag!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.