Agendan!

Oh, nu är det tisdag och jag är fortfarande sjukskriven och det veckan ut… Men tro inte att hjärnan kan vila inte, nej mammarika får tänka och orora sig så att undertrycket åker upp i höjden.

Var på ortopeden igår och jag tror jag blev lite nervös då det nog blir en operation innom snar framtid. Så när de skulle kolla mitt blodtrycka vart det 140/100 och jag kände hur hjärtat höll på att hoppa ut genom bröstkorgen.

Så idag fick jag snällt åka till vårdcentralen för ny koll och lika bra var väl det så de fick binda om Noel fot då han gick och stukade foten igår. Samtidigt skulle vi på utvecklingssamtal med Liam på förkvällen, så vi fick helt sonika dela upp oss.

Thomas till vårdcentralen och där vart det undersökning om Noels fot som de först trodde hade fått hälsenan av, men troligtvis men det är nog skadat legament. Nu i kväll är han något bättre i foten, dock svullen men han kan börja stötta på den så vi slipper tur till sjukhuset i morgon. För har det börjat gå ner tills i morgon behövde vi inte röntga och åka tills sjukhuset… Skönt, kan vara det som hjälpt ner mitt tryck….

Så Noel fick i alla fall vara med mammarika idag och följa med till vårdcentralen för trycket och det var bättre och nu slipper jag kolla det på ett tag, nästa gång blir vid operationen.. ugh!!!

Fick idag även en röntgen på foten, snabbt… De skickade igår och det kom en tid på måndag, snacka om snabbleverans.

Ja, därav har jag inte ens varit inne på min lilla hemsida och blogg för hjärnan har varit på alla andra ställen än här. Men nu en stund för mig själv innan det blir sängen och några rader i boken.

Det händer saker här på gräddhyllan  hela hyllan är belamrat med grejer, kläder och möbler i alla rum utan i hallen som det ekar i. Thomas han med att få upp all gips i helgen och Peppe hjälpte han med att spackla, så snart är det slipning och målning. men innan det måste vi upp till Motala om hämta väven som fina Niclas var och köpte ut åt oss då den var totalt slut här hemma i Jönet.

Tur att Julia fyller 6 så vi får komma och hälsa på nu på lördag, längtar efter Mamma Mia och Fina Niclas och hela skaran med kidsen!!! Då blir det en soft helg utan en massa måsten och renoveringar och städande och lite vilande inför nästa vecka då jag faktiskt hade tänkt att förska börja jobba igen, jag blir totalt galen snart annars.

Nähä, i morgon är jag tillbaks och då får vi se vad som står på agendan!  Eller kanske rent av vad det har varit på agendan?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Agendan!

  1. Anne skriver:

    Hej det var ju olyckligt att allt skulle hända på samma gång du får väl komma ut på en kafffe otitta till mig :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.