Aggression!

Jaha, då är denna afton klar för mig. Inte vart det något firande om inte mys i soffan med maken framför en film är att fira. Är det så, då har jag firat in denna afton.

I morgon är det tidigt, jag ska lämna min familj hela dagen för att tillbringa i gruvan. Noel tyckte inte alls att hans mamma skulle åka till jobbet i morgon. Själv tänkte jag att han borde vara trött på mig nu när vi har gått på varandra i några veckor här på gräddhyllan, men så vart det inte.

Jag får väl ta det som en komplimang att Noel inte vill att mammarika ska vara ifrån han. Liam, ja han vart väldigt arg på sin mamma i kväll när han skulle borsta tänderna, han skrek att han var jätte arg på sin mamma. Trött var han med, men mest nog argast.

Det är inte lätt att behaga en trött sexåring har jag kommit fram till, vare sig det gäller att hjälpa till eller prata. För även om man har det hur mysigt som helst så kan denna stund försvinna lika fort som den kom. Mammarika fattar nada, lika så pappa Thomas.

I kväll vart det mig som utbrottet gick ut över då han fick för sig att inte vara still när jag skulle borsta tänderna på han. Det vart lite tjafs men mammarika fick utföra borstandet och trodde allt var frid och fröjd, men så vart det inte för efter en stund så kom Liam på att jag hade borstat så det gjorde ont, ja det kan vara så men detta kom han på en bra stund efter att vi var klara så mitt sinne säger att det är en trött sexåring som bara måste få ut lite aggression.

Japp, det var väl alléers för den här dagen, summan om kardemumman är väl att det har varit mer än en kanon dag… Jag fick ju maken till att hjälpa mig att städa utan att tjata! Me like!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.