Åh, nu är jag så glad!

alt

Då är allt slit över och resultatet är jag mer än nöjd med!
Vi har köpt en ny soffa efter ett halvårs överläggande med varandra. Det var en dag i förra veckan som vi bestämde oss för att bara åka och titta. Då kan det gå som det gjorde, vi tittade inte bara utan vi köpte och inte bara det utan det blev även en matta.
alt
Tenhults Möbler föll oss i smaken och dit åkte vi och fann vår nya kärlek. Det var Thomas som hittade den först och jag satt in mig en halvtimme och sen var även jag såld. Barne, ja de gillade den med och när allt var på plats hemma så sa både Liam och Noel: Va snyggt det blev!
alt
Nu har vi bara en uppgift kvar och det är att finna ett passande bord till. Det som vi har får inte plats, eller det är för långt så det passar in till soffan. Men jag har inte en aning om hur jag vill att bordet ska se ut så jag kommer avvakta tills jag finner ett som känns rätt…
Så därför gjorde vi värsta storstädet inne i storarummet igår då vi visste att soffan skulle levereras idag. Tänk så smarta vi är, två flugor i en smäll: Först storstäda och sen på det en ny soffa!!!!
Jag är så glad och jag sitter så skönt i den….

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.