Åh så gott!

Nu sitter jag här men en kopp ny bryggt kaffe efter en god rosenbrödsfrulle. Vädret är ju helt okej med när jag tänker efter för det regnar ju inte  i alla fall. Noel mår ju mycket bättre och är som en liten nyponros idag så vad mer kan man begära?!

I eftermiddag så ska vi göra något ovanligt för just denna månad… Vi ska baka pepparkakor, mormor har lova Liam det. Liam har tjatat sen jul om dessa pepparkakor så jag tror jag blir tokig. I förgår kväll så skulle Liam ringa till mormor för det var något väldigt viktigt han skulle berätta för henne. Så det vart ju bara att ringa upp och Liam började prata. Mormor kan vi baka pepparkakor nu? Sen hör jag han säga, vad har man i degen mormor? Aha ingefära, mjöl, socker… Vänta lite mormor vad sa du nu det var, jaha socker och så fortlöpte samtalet.

Igår ringde då mamma och sa att nu har hon gjort en deg och om det passade idag så kunde hon komma upp så de små fick baka. Jag har inte sagt något än för då tjötar Liam hål i huvudet på mig. Jag ska hämta han vid tre tiden och då kommer mormor lagom till det. Äntligen så ska han få baka sina små pepparkakor, att det kan va så kul?!

Japp, nu åter till husgörat så ingen tar mig i örat!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.