Åh vad go Annette är, min vän!!!

alt

Herre jösse vilken dag!
Det har varit som jag trodde en jätte bra dag trotts att jag tillbringat den på jobbet. Och inte bara det idag har jag fått en stor överraskning på jobbet som gjorde mig så glad!
alt
I morse när jag satt där innan jag skulle bege mig ut kom Annette till kontoret, Annette har varit i thailand i 15 dagar och haft det kanoners skönt hon och Suvi. Så när vi satt där och pratade lite om resan så fick jag en present, en helt underbart fin present. Detta hade jag verkligen inte räknat med och jag blev näst intill tårögd så glad blev jag.
alt
Annette hade verkligen tänk till i vad jag gillar och jag gillar mycket men en sak är jag beroende på och det är scarfar för min nacke och det var just det jag fick, en jätte fin grön scarf som var så len och fin. Så den har jag visat upp till att jag mött i min omgivning för att jag blev så glad!!
alt
Tusen tack Annette, Du är min goa vän!! Välkommen tillbaks till kylan och gruvan nu är det nya tag fram till nästa semester synd att Du inte kan följa med till Turkiet!!!
alt
Ja, det är härligt med bra dagar och jag eftersöker mer bra dagar framöver för det gillar jag skarpt!!!
 

alt

Vin och vänskap smaka gott, då de gamla blivit.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.