Åhh att höra lite här och lite där…

Hemma efter åter en lång dag nere på stan och arbete. men dagen har varit toppen och jag känner mig så glad, gillar positiva överraskningar och rätt vad det är så kommer det en så där och poppar upp utan förvarning. Ja, idag var det väl inte något speciellt men ibland snappar jag upp något som någon säger och som jag gillar mycket men inte kan tala om att jag gillar. Det är skönt att snappa upp saker som jag tycket är bra för då känns allt så mycket bättre och idag har det varit en sådan dag där jag tycker något är bra!!!

 
Thomas har varit ledig och hemma idag, haft lite möten här hemma men annars så verkade det som om Thomas och barnen har haft det skönt och lugnt. Kom hem och det var tomt hemma, ja Thomas var hemma men han gör inte så mycket väsen av sig. De små var ute och lekte men kom snabbt hem efter mig. Fick sätta mig i telefon direkt när jag kom hem och styra om lite möten för min egen del och det är skönt att ha det fixat.
 
Ska nu sätta mig i soffan och titta på en film och bara ha det gott. Det är behövligt för den här veckan är en ansträngande vecka, har många timmar på arbetet och massor av annat i huvudet. Så en film är bra att koppla av med…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.