Åhh kanske en lunch på City Bamboo?!

Fick ett frestande erbjudande innan i kväll och ju mer jag tänker på det desto bättre verkar det.

Outi undrade om vi inte skulle ta en fredags lunch och det är ju inte dumt det. Sen har ju sushi där och allt det andra som är så gott. Nu vet ju i och för sig inte Outi  att jag vill gå just dit men jag vet att hon inte är svår övertalad att äta sushi. Så det blir nog som jag vill och blir det inte det så blir det så i alla fall
 
Måste kolla hur det går för HV… Näe vet inte än och min informatör verkar vara lite OFF, Hmm. Så jag får väl poinka några gånger till och se om jag får något svar lite senare?!
 
Har fyllt i lite föräldraledigt hos försäkringskassan, kan ju vara gott med en extra slant i kassan. Det brukar ju ta några månader för de att skicka ut så har jag tur kommer väl de till sommaren. Alltid bra att ha lite innestående för rätt som det är sitter det några korvören på kontot som jag helt hade glömt bort att jag skulle få. Blir lite som att spela på triss, att rätt vad det är så händer det.
 
Nähä inte ett svar fortfarande, hon kanske har hamnat i famnen på sin lille Norrman eller så står hon och äter kladdkaka direkt från kylen?!
Åter till att para ihop strumpor!
 
p.s 3-0 hon vaknade till liv eller Norrisen släppte boobsen… välj själv!?
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.