Åhh nu har den kommit!

Åhh vad jag blev glad när jag var ute innan idag. Våren har kommit till Ekhagen och jag hoppas att den har kommit för att stanna för nu har jag redan vant mig vid den härliga solen. Jag behöver denna förberedelse inför min resa som snart jag ska åka på med mina goa vänner.

Liam och Noel har lekt jätte länge i sandlådan och haft så kul utan att bråka det var kul att se. Simba tittade till dem lite och kelade med oss alla tre sen ville hon klättra lite i träden. Nu har vi kommit in och tagit oss lite energi så vi orkar med sista delen av kvällen innan det är dags att sova.

Det ringde innan på telefonen och sa att det var från Tele2, blev genast sur över att bli störd av dessa telefonförsäljare. efter en stund så började han skratta, ja va tusan tänkte jag ska han skratta åt mig med. Sen så hörde jag ju att det var ju bara Björn som hade lurat mig. Det är ju torsdag och dags för innebandyn igen, det hade jag glömt bort att det var torsdag är jag är ju helt veckoblind för tillfället.

På lunchen blev det mer än en gäst idag. Marie hade känt doften ända ner till stan av min goda köttfärssås så hon kunde inte motstå att ta sin fina bil upp till gräddhyllan på en god lunch i ett härligt sällskap. Alla blev mätta och glada, Alexandra hade tagit med sig en kokosboll till oss alla och hon hade känt på sig att vi skulle bli fem så hon hade tagit med sig fem.

sen fick jag en massa fina hudvårdsprodukter av Alexandra, ja Thomas fick också något för män. Någon anti rynkel för män, vi får se hur han tar det när han kommer hem snart.  Den luktade gott så jag kan ju offra mig på den om han absolut inte kommer att använda den hehe…

Åsnor är vackra i åsnors ögon, svin i svins.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.