Åhh vicket väder!

Det här är ju helt underbart, komma hem från ett varmt land och landa rakt in i den svenska sommaren. Ja, nästan i alla fall…

Började förmiddagen med ett kalas ute i trädgården hos Noah sen rakt över till andra sidan Nässjö vägen för att grilla och fira mamma hos Kitty. Där satt vi och åt gott, sedan en promenad genom dalen för att landa på gräddhyllans topp.

Idag när jag stod i kön på Lidel så kom det fram en tjej och kramade om mig, fattade inte något först, men det visade sig att det var en gammal barndomsvän från Habo. Det var ju jätte kul att se henne efter så många år och att allt var bra med henne. Fick hennes nummer för hon ville höras av, lite kul!!!

Nu sitter jag här och väntar på att barnen ska luckras upp från allt smuts som de har dragit på sig under dagen. En och en annan marknadskaramell åker ner i magen samtidigt som jag hör Thomas dator som låter värre än ett tröskverk. Hoppas att Thomas snart tröttnar och köper en ny dator för jag är super trött på att höra denna dånande dator…

I morgon ska jag åter till det verkliga livet, jag ska tillbaks och försörja familjen. Men börjar lite mjukt med en tre timmars dag så att jag inte sliter ihjäl mig totalt första dagen!!! Sen är jag ledig några dagar för att sedan bosätta mig på jobbet över hela helgen. Thomas far nog till torpet så det blir lite ensamt här hemma…

Nä nu ska jag fixa lite här hemma, jag börjar ju få lite abstinens. Jag har ju inte fått städa på över två veckor!!!!

Det är absurt att dela in människor i goda och onda. Människor är antingen charmerande eller tråkiga.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.