Åhh vilken morgon!!!

 

Åhh, vilken härlig morgon det har varit och vad saker jag fått gjort. Känner mig utvilad idag och det var länge sen så nu är jag så glad och vet att dagen inte kan gå fel!
Vaknade av att Thomas klocka ringde och då har jag varit vaken i natt två gånger när Noel har varit ledsen men kände ändå mig piggelin, piggelin i den bemärkelsen att jag mornade i en kvart. Jag är aldrig så pigg att jag bara hoppar upp ur sängen och rusar runt i 120, nej lagom piggelin liksom.
Liam var redan vaken och satt framför tv och inväntade att Thomas och jag skulle vakna. Thomas hoppade upp och tog en morgonrunda med vår nattgäst Knut. Men sen gick jag upp och efter det har jag varit i gång hela tiden. I och med att Kitty ska ”vakta” som barnen säger dem under dagen så ville jag att de skulle städa upp alla leksaker från golvet så att inte Dino hittar något att tugga på. Så vid 8 i morse hade vi ätit frulle och städat Liams rum, med allt vad det innebär och nu är det så fint, så fint så och nöjda är vi alla tre. Noels rum var redan fint så där behövde det inte göra något!
Sitter nu med min morgonkopp och ska snart göra mig klar inför dagen som jag så ska tillbringa i gruvan. Men jag har inte ens någon ångest idag, helt otroligt det känns skönt att gå i dag även om det är helg. Man kan tror att jag går på något uppiggande ju så positiv som jag låter, men det måste bero på solen som jag ser titta fram nu mellan molnen?!?!

Men nu ska jag ut med Knurt en sväng med!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.