Air Wick black Edition

1238175_10151698393533915_1655214649_nHar nu testat ”Air Wick black Edition” och vid första anblicken vart jag hur förtjust som helst…

Har buzzat lite om de här ljusen och en väninna till som som fick en gott doftande ljus hade antingen otur eller så är det ett återkommande problem. För funktionen över färgskiftningen funkade inte för hennes del.

imagesSå där vart hon lite besviken, men som hon sa… doften var det inte något fel på alls… Kan ju haft otur med ljust det ljuset, men det är ju viktigt att man får det man betalar för och att det ska ge den stämningen man söker.

hämtaSjälv blev jag totalt överförtjust i doften ”Purple Blackberry Fig” och de som har varit hos mig och känt den goa doften har frågat vart jag köpt ljuset.

Mest impade på de färgskiftningar som finns var nog ändå barnen, för visst är det coolt när något byter färg.

Så, frågan är… Kommer jag köpa hem detta lilla doftljus igen?! Förmodligen kommer jag det, men då bara för att jag gillade doften!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Air Wick black Edition

  1. marika skriver:


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.