Aj, aj, det gör ont…

Jisses vilken dundrande huvudvärk jag vaknade upp till idag, det gör ont… Hoppas att det snart går över så att jag kan vara lite social idag, vill ju inte bli sängliggande på en ledig dag med familjen!!

Idag verkar det ju till och med bli lite sol mellan molnen som drar förbi, kan ju hända att sommaren kommer tills jag ska börja jobba i morgon.

Fick mig även en härlig sovmorgon av min kära make, jag hörde inte något när Thomas gick upp idag och tog hand om våra små piggeliner.

Vi funderar på vad vi ska göra idag, det blir inte någon Skänninge resa som var planerat. Det blir en dag på hemma plan men vi vet inte bara vad den ska innehålla än. Nu är det ju redan förmiddag, jag måste jobba bort min skalle bank, det gör ONT!!!

Det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.