Åkarfrun & string i papper…

Har ju en förkärlek till andra bloggar, ja en del bloggar ligger mig nära om hjärtat. Åkafruns blogg läser jag flitigt och även Thomas sitter här ibland och skattar hysteriskt. Brukar fråga vad som är så kul och då får jag svaret, jo Åkarfrun, ByggareBob, Herr åkare å Diseldoris å alla vad de nu heter. Hon skriver så bra och får till det så jag måste skratta!!!

Ja, jag skrattar också rätt så bra åt Åkarfruns bravader och hennes liv som rullar. Ja det rullar mycket där bland alla tradare och alla släp och annat som finns i hennes närhet.
 
Men Åkarfrun har varit på spa i Polen och det tyckte mammarika (biotjejen, det är jag) lät väldigt intressant för jag gillar ju också det där med att få lite omsorg i de olika slag, det behöver inte alltid vara glitter och glamour. Så jag har hållit mig lite uppdaterad och väntat på att få se i bloggen hur det vart i Polen och dess spa som Åkarfrun varit på.
Hör och häpna där borta i detta land som inte ligger allt för långt bort från vårt kalla avlånga land har Spa och på dessa Spa så får man ta på sig string trosor i typ hushållspappers material. Du milde tänkte jag, kan det gå bra??
 
Jo då enligt Åkarfrun så hade detta funkat utmärkt och jag gick och funderade på att detta vore något att ta till vara på. Ja, tänk så bra att slippa köpa trosor, det är bara att klippa till ett par efter hand. Då behöver man inte tänka på det här med fin och fult trosor som jag tror att alla vi kvinnor har i våran tros låda.
 
Vad lätt kassen blir när man lämnar Ullared inte en trosa och vem vet kan man klippa till en trosa så kanske man kan klippa till en BH. Ja, jag är ju bara 25+ och har fortfaraden rätt fasta så de ska nog hållas på plats om inte så får jag väl byta material och använda mig av Wellpapp…
 
Så jag ska nog ringa Åkarfrun och se om vi får till en fik/öl/vin snart så jag får höra lite mer om dessa papperstrosor de har i polen. Men jag måste nog ta och varna min kära Åkarfru att det är nog inte lämpligt att göra en bikini till sin resa som bär av till Tunisien nu på fredag. Tänk att Åkarfrun kommer upp där ur vattnet med sin Lambi bikini, ja den drar ju åt sig vatten…. Lambi suger allt!!!
 
Så jag väntar med spännig från Åkarfruns relation med hennes nya material och hur det funkar mer i verkligheten!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.