Alena!

Nu sitter jag här igen, väntar in gubben som sitter på möte och barnen sover. Jag borde göra det samma men har verkligen ingen lust med det och tv:n kommer jag att somna till. Så det blir vid den andra drogen som jag hamnade vid ”datorn”.

På fredag så blir det klackarna i taket igen… Ja, fast denna gång blir det en städat variation ska jobba och det är länsdans i Nässjö som jag ska följa med. Så det blir att invänta den torra långmackan ingen som jag tycker det kan byta ut. Den har funnits i urminnes tider och nu tycker jag att det är dags att pröva något nytt.

Det jag har att se fram mot sen är att vi är lediga i helgen och har ZIP ZERO NADA inbokat. Så efter att jag vaknat till liv på lördag förmiddag så ska vi bara va. Ja, jag hoppas i alla fall på det för det hinner väl dyka upp 3 bröllop och några kalas innan dess.

På tal om kalas så måste jag fixa en present till en donna som fyller 12 år. Min lilla Tora har blivit stor och jag vet fortfarande inte vart tiden tog vägen. Måste även fixa en dop present, jag och Thomas fick äran att bli gud föräldrar åt Sarah, det tackar vi för att vi blev valda!!

Liam ska snart åka och sova hos Alexander för första gången själv det ser han fram mot, ska bara fixa till en liten barnvakt åt Noel så har vi jag och Thomas en helkväll för oss själva… Tusen år sen eller nåt?! Nu har vi så många presentkort på allt möjligt så vi kan nog både få ihop spa och mat för några korvören. Vi firade ju förlovningsdag i fredags så vi kan ju ta den lilla middagen några veckor senare. Den som väntar på något gott väntar oftast för länge eller va de nu säger. Fast jag fick jätte fina vita tulpaner och det är ju mina favoritblommor så jag vart inte ledsen.

In i duschen, ut i sängen…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.