Alexander 6 år!!!!!

Härliga Alexander 6 år idag, tänk vad fort tiden går.
I 6 år har Liam och Alexander följt varandra och i 5 år ha Noel följt Alexander. I 23 år har Outi och jag hållit ihop som vänner, det är inget som man lägger på hyllan och glömmer bort.
Alexander med två tänder som är borta på övre käken, oturen var med dig för något år sedan och sen dess har de varit borta. Vi väntar spänt på att de ska komma ut, men som det verkar nu får vi vänta länge, inte en liten föraning att de ska växa ut de där 6 års tänderna.
Alexander med den härliga fantasin som får mig att skratta inombords då han nog inte inser själv hur otroligt underbart rolig han är med sina kommentarer och funderingar. Det var som när vi var ute på en av promenaderna i helgen och han fick se farliga ormar och hemska riddare som ville skada hans mamma. Genas gjorde han upp en plan med Noel som då skulle skydda mig från dessa hemska överfall som vi hade att vänta oss.
Eller som den gången han satte sig framför mig när jag var över för att ta en snabb kopp kaffe med Outi och började meditera, vart hade han lärt sig det?? Inte från sin mor för så länge jag känt henne så har hon inte varit i närheten av någon inre resa, bara en massa i den verkliga världen!
Alexander som jag håller av så mycket har kommit att bli en liten bomullstuss i mitt hjärta då han gör mig glad. Liam och Noel älskar att leka med han och det är inte ofta de ryker ihop trots att de är varandra när väldigt mycke nere på torpet.
 
Ett stort grattis till en liten klok kille som idag fyller sex år!

 

Vi passade ju på att fira Dig nere på torpet i helgen även om Du ska ha kalas senare och vi hittade så klart den perfekta födelsedagspresenten till Dig, den har Du haft väldigt kul med på torpet och även Liam och Noel som fick testa att leka med dina saker. Kiss och bajs går alltid hem hos 6-åringar och det gjorde det även hos Dig Alexander. Så den stora asken med 35 äckliga skämtsaker kunde ju inte vara mer än passande!
Älskar Dig Alexander!
Kram Icka

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.