Alla kan inte se än…

Ja, nu är det fortfarande lite pill kvar så en del kan läsa kommentarer och en del inte. Vet inte än vad för modul som måste fixas eller om det är en  inställning på ens egen dator. Men jag har satt min modul fixare Addie på detta och hoppas att det ska vara löst snart…

Nu ligger jag i soffan med lappen i knät, Thomas masserar mina fötter. Ja det kan inte bli bättre, det här är semester det… Det är ett repris program på kanal 5 med Philip och Fredrik. De intervjuar Bert Karlsson och det är jätte skoj, jag tycker att Bert är rätt cool och har gått sin egen väg. Men det är bara vad jag tycker, en del är måttligt road av Bert.

Syrran Kitty som moonade Skara igår åkte ju den där madrass kanan igår och då sa jag att hon skulle få träningsvärk. Kitty bara skrattade åt mig och tyckte jag var knäpp för varför skulle hon få träningsvärk??? Japp, idag så läste jag på FB att Kitty hade väldigt mycket träningsvärk i armarna… Mmm vad får man ut av det här?? Ja, jag får ut en ramsa som låter så här… Lyssna på lillsyrran för hon vet!!!

Jösses vad förkyld jag börjar bli, nyser och snorar hela tiden. Har inte tid med det för jag har ju semester nu…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.