Allt å ingenting!

 

Ja, lien blogg om allt och ingenting…
Ja, vad händer, rösten börja komma tillbaks. Skönt, jag kan tjata om allt som ska göras här hemma, Thomas köpte öronproppar i eftermiddags för u har jag varit för tyst allt för länge och nu har jag massor att säga.
På tv, ja det ända som tjatas om nu är valet som snart komma skall. På söndag är sista dagen och det märks att det börjar dra ihop sig och inte lite då. Vad ska jag rösta på? Mm, har inte riktigt bestämt mig än. Det gör jag nog när jag väl står där inne.
Liam, ja han har haft skoljoggen idag och det verkade som om det var kul och gått bra. Vart däremot väldigt arg på mig och Thomas för att vi glömt hans gympapåse med ombyte till innebandyn som är på onsdagar. Mitt minne har inte kommit tillbaks än och jag hade inte en tanke på det i igår kväll eller i morse, light demens har jag ju!
Idol, där får man skratta lite i soffan när det går på tv. Ja, förutom all politik så slänger de in ett talangprogram. Skönt med lite omväxling, sa gubben som kysste kärringen sin.
Tick, tack klockan tickar på och jag tror att kudden ropar på mig…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.