Allt på topp…

Än så länge en bra dag…

Vaknade upp när Thomas började röra på sig och ta sats inför att åka till sin gruva och slita sina grå små strån som finns kvar. Själv drog jag mig ett tag till innan det var dags att göra sina dagssysslor i hemmet.
Har en så kallad ledig dag men jag vet inte direkt om den är så ledig för än så länge har den bestått av massor ”måste göra” grejer. Men jag lämnade Liam och Noel på förskolan och gick hem för att bädda sängar med mera. Började till och med slita loss allt i Noels säng och tömma den i hopp om att orka bära ut hans säng då jag tycker det är dags för en större nu. Men tanken var god och kraften mindre lyckad då jag inte hittar rätt verktyg att montera ner sängen.
Sen innan 10 åkte jag ner till stan för att inhandla lite kläder till den 5 juni då det blir pompa och ståt när Susanne och Jocke ska säga ”JA” till varandra i Nässjö stadskyrka. Räkningen på dessa kläder vill jag glömma då det var de dyraste jag någonsin har köpt till mig på en och samma gång, ja jag kommer förmodligen aldrig slå detta igen eller kanske rent av är så att Thomas inte kommer låta mig köpa igen hehehe. Men det bästa av allt det var så fint och jag känner mig nöjd trots hålet i plånboken.
Ilfart efter detta inköp till förskolan för att träffa Noels kontaktperson och ha samtal inför hösten på förskolan. Blev lika glad i hjärtat den här gången som förra gången då dessa lovord var som bomull för en mor. Noel har ett så stort hjärta och är så omtänksam, snäll och kreativ. Jag är den stoltaste morden på denna vackra jord just nu, går lite på moln…
Nu har jag en paus i livet, dricker mitt kaffe efter lunchen och efter att jag hunnit med att putsa två fönster, dammat och plockat lite. Så det här med ledig dag, det vet jag inte vad det är idag!?!
Men solen skiner och jag är lycklig, så vare sig jag är ledig eller inte så är allt på topp!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.