Allt vart ju bra!

Lördag kväll och allt har varit toppen idag.

Liam och jag tog oss en sovmorgon fram till åtta tiden. Ja vi gjorde oss ingen brådska på hela morgonen utan njöt av att bara vara vi två. Liam ville ju ut och spela bandy och jag fann inte bollarna så vi bestämde oss för att åka köpa ett gäng. Ner till Sportex och köpte fem fina bollar vara av två var hv blå som Liam kallade de.

Efter det tog vi oss en förmiddagskaffe eller rättare sagt en middagskaffe hos Kamilla, Noah och Liam spelade boll en stund innan jag och Liam skulle hem och laga mat. Väl hemma mötte vi Noel och mamma på parkeringen så vi tog sällskap in. Jag satte i gång med maten och mamma började med mina fönster på balkongen. Nu så ser man både in och ut, känns härligt ska snart ta och börja plantera lite vårblommor där nu.

När maten var i magen blev jag så trött, mamma och barnen gick ut en sväng och jag tog mig en micro lur, det var så skönt att slumra till lite. Efter det gjorde jag kaffe och gick ut i solen, Kitty var förbi med Knut. Kitty hade köpt några söta små ägg till barnen som vi gömde så de fick leta upp. Det var väldigt uppskattat och gott.

Vid femtiden så såg jag två väldigt trötta och lite bakis sega grabba komma lunkande upp på gården. Thomas och Stefan vart hemkomna från Göteborg efter en helkväll ihop med Jon och Patrik. De hade haft det så kul och Thomas var så glad över denna present. Fick mig många kramar och en liten puss på munnen.

Nu var jag tvungen att lämna hemmet och minan nära och kära för att åter tjäna lite pengar. Dags att åka till jobbet en sväng och göra mig förtjänt av min lön. Det var en super lugn helg så efter en titt på kontoret kom Kitty ner så gick vi till ett kafé och åt lite kvällsmat innan jag skulle göra mina två sista swat insatser.

Kom hem lagom så att jag han se det sista på Robinson och dess öde. Det verkade ju som om de hade det bra även efter ett par veckor i träsket. Blir spännande att se fortsättningen, jag som trodde att jag skulle vara trött på Robinson ack så fel jag hade!!

I morgon ska jag jobba igen men det känns helt okej för allt känns åter så mycket lättar när solen har varit här. Sen har jag ett kortare pass och då hinner jag umgås med hela familjen. Thomas har lovat att gå ut och spela bandy med barnen i morgon så de är nöjda med det.

Nu till sängen för jag är så trött igen!

Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk.

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.