Älskade gruvarbete…

Dag  1, mammarika har överlevt. Det kändes som som mammarika varit borta länge och aldrig skulle komma in i det igen, men efter några minuter vart det om mammarika hade varit ledig tre dagar.

Kul vart det i alla fall och mammarika fick lite blodad tand och känner att det är dags att komma in som en ny fräsch fläkt hos mammarikas fina kollegor.

Kan inte ha haft en bättre sjukskrivning, det har varit som en försemester till vår försemester innan den rediga semestern. Lite ont och lite jobbigt med att röra och göra saker med handen, men det var det värt då den snart är helt okej och att vädret har varit till mammarikas fördel… SOL!

Dag 2 som är i morgon blir det dock en vabbande dag då det inte gick att lösa, men dag 3 är som om mammarika aldrig har lämnat gruvan. Då är barnen friska, maken hemma från Göteborg och allt är som det ska vara.

Torsdag ledig, för att sen hoppa in i det rejält och köra fredag, lördag och söndag… Massor utav OB kosingar till mammarikas konto som ekar då lönen vart NOLL kronor den här månaden och Försäkringskassan, ja de är ju en egen planet för sig.

Men har mammarik kärlek så kan hon leva på vatten…

Nu tror jag att det är dags för sängen, är sugen på att få reda på vad som händer i boken!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.