Älskar Dig Noel! Kram Mamma <3

Woho, min finaste lilla underbara Noel fyller 8 år idag!!! Fattar inte att Ojjebella har blivit så här stor, framför allt så gammal som 8 år  :rose:

Så dagen började tidigt för Noel som hade planerat sin dag redan igår. Dessvärre var Liam så otroligt sugen på att åka med Alexander, Outi och  Seppo till torpet, men Noel tyckte det var okej, bara han fick sin present av Liam igår.

1374270_1413744175509566_604895356_n

Så det fick han, en stor Skaylandergubbe… Noel blev så glad!

Så dagen hade Noel lagt upp så här:

Tidigt på morgonen skulle mammarika och pappa Thomas komma in med tårta, present och sång…

Efter det skulle pappa Thomas och Noel vara på badhuset precis klockan 10 och fram till 15.00

Där tog inte Noels önskemål slut, utan han ville då äta på den där restaurangen som Vickan firade sitt dop på… Vi kom fram till att han menade Harrys och sen skulle han mysa i soffan med oss på kvällen. Med dock inte utan sin kvällsmat som han tyckte man kan få äta i soffan då man fyller år.

Jo, inte kan man säga nej till dessa krav från en 8-åring!!!!

2200111375174_FSå pappa Thomas och mammarika satte klockan på 7:00 även om vi har en ledig dag med tillgång med sovmorgon. Upp för att ta fram bakelse, tre stycken olika bara för att han skulle få välja vilken som han ville ha. De andra två fick mammarika och pappa Thomas slåss om, vilket gick smärtfritt till…

Sång fick han och ett stort, stort paket… Och det må jag säga, vilken superglad Noel som äntligen efter ett års väntan fick sin efterlängtade ”trick kick”, som han har dreglat efter denna kick!

1385557_10151734811308915_1815885033_nSå kom klockan att bli 10:00 och jag släppte av Noel och Thomas vid Rosenlundsbadet (själv tog jag med mig fina grannen Inger och åkte på en secondhandrunda, behöver också lite kulikul) medan de gick in för att bli russin i badet.

Men när man får så mycket tid i badet så inser man att efter några timmar blir man allt lite trött och kall och magen börja knorra. Så de ringde efter oss så vi kom till undsättninge strax efter 13 och då var de sååå hungriga.

Men Noel hade ändrat sig och ville absolut åka till MAX Hamburgerrestaurang uppe vid Ekhagen och så fick det bli. Noel valde då även en ”lyxmilkshake” som faktiskt var riktigt god, då mammarika tog sig en liten sipp.

Efter detta så kliade det i trickkickbenen så in i bängen att vi allt fick åka hem till gräddhyllan och släppa vilden lös några timmar. Tur var att vännerna Pascal och Teo vart lika sugna på att trickkicka ihop.

1377529_10151735167878915_756784740_nJa, sen så när mörkret föll över gräddhyllan tog jag fram (min nya fina skål som jag fyndade på Eriks Hjälpen) och fyllde den med godis och satte mig i soffan och mös med Noel så som han älskar att göra. Sitta tätt intill sin mamma och titta på Animal Planet och där hade vi tur för ”Gator Boy” började precis lagom till myset.

Sen var det ju den sista önskan om att få bestämma sin kvällsmat och äta den framför tv och gärna lite senare än vanligt. Så nu sitter Noel där ute med sin kcällsmat tillsammans med pappa Thomas och tittar på tv samtidigt som han har tusen frågor om vad de gör på tv…

Om inte detta är livet, ja då vet jag inte vad livet är värt!!!!

Älskar min underbara son som för 8 år sedan kom ut katastrofalt fort under ett katastrofkejsarsnitt, men ack så lugn själv! det var värt all smärta i hela världen för denna lilla nyfikne, funderande och omtänksamma lilla kille!

hämta (1)

Nu väntar ett år till och jag hoppas på många skratt tillsammans och mycket kärlek tills nästa år med Noel och mina andra två helt fantastiskt fina killar!!!

Älskar Dig Noel!

Kram Mamma

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.