Alvedon, människans överlevnad!

Förra fredagen när jag arbetade fick jag ett fruktansvärt yrselanfall! Det som var lite komiskt över det hela var att det utspelade sig runt Juneporten en fredags morgon kl 07.05. Mina ben började ta höga lyft och jag kunde plötsligt inte gå rakt… Sen så åkte jag in i ett skyltfönster. Gick in i Juneporten och stannade upp en stund så att det lugnade ner sig och jag kunde fortsätta min väg.

De som såg mig den morgonen hade nog tanken att jag var en av de A-lagare som brukar hålla till där för det måste ha sett ut så när jag gick. Platsen var ju perfekt och gången lika så alt

Efter detta har jag haft huvudvärk i några dagar och lite små febrig, men absolut inget alvarligt. Idag när jag gick för att lämna barnen till förskolan så gick jag en längre sväng för att få lite frisk luft även om Noel protesterade lite högjytt att han faktiskt inte orkade GÅ SÅ LÄNGE!! Men när han väl fann några värdefulla stenar så var han rätt nöjd ändå. Liam var stormförtjust för det fanns is att gå på.

altalt

När jag gick där i alla fall som kom denna konstiga yrseln tillbaka, jag fokuserade på en fast punkt och det gick lite lättare. Men det har hållit i sig här rätt länge nu att det känns vingligt. Så efter en stund här hemma med en konsultation med Marie och Kitty beslöt jag mig för att ringa VC om råd.

Ja, vad får man då för råd när man ringer VC?! Ta en Alvedon så känns det säkert bättre! det är tur att denna dunder medecin har uppfunnits för hur skulle världen se ut annars?!?! Ja jag vet inte och vill inte veta heller. För utan Alvedon så skulle det vara tragiskt hemskt tror jag.

Men skulle det nu mot förmodan som hon sa forstätt in på nästa vecka så fick de väl ta och kolla på mig! Hu, hoppas att det inte blir i en bur så som man kollar på apor på zoo eller nåt. Ja, jag får väl tillägga att just nu gick det en förkylning som man just blev YR av, så det är väl den jag fått då. Jag har sån tur att jag får allt som är konstigt, det är någon där ute som är givmild till mig om just konstiga sjukdommar!! Är det inte lite väl konstigt att när man än ringer VC så är det JUST den symptomen som går just när en själv har det?!?!

Men som sagt, än så länge lever jag och än så länge står jag på benen. Så jag skall bekämpa detta med en ask Alvedon!

Ha en bra eftermiddag!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.