Anden i flaskan…?

Oj, nu rullar vi fram här hemma. ja, jag och barnen för vi har ätit en super god lunch nu och det var så gott och det som inte barnen tyckte var gott var det godaste i hela maten. Jag gjorde pizza och det gillade inte det som var på pizzan utan bara botten och det är ju det som är på som är godast. Enligt mig i alla fall. Nu väntar jag inte kaffet på maten som inte riktigt är klart än. Barnen har tagit fram memory och ska spela en stund.

 
Har haft fullt upp här idag och jag känner mig väldigt nyttig. Har skurat Stora badrummet från tak till golv, det dammar och blir skunkigt där inne. Sen så tog jag tag i storrummet och gjorde i princip lika dant där och det luktar gott, därefter tog jag ”master bedrooms” som nu har stylats om med nya gardiner och inte ett dammkorn så långt ögat kan nå.
 
Sen har klockan kommit hit och jag har inte hunnit mer för det var ju en lunch däri mellan som skulle göras och ätas. Funderar på am jag ända inte skulle ta hallen när jag ändå är i gång så har jag det gjort med… Men som sagt jag funderar bara än så länge. Dags att hämta kaffet…
 
… Så nu har jag kaffet vid min sida och huvudet på skaft. Har läst JP, började med gårdagens som jag inte han läsa igår och där står det om ett nytt skottdrama och den här gången i Norrahammar. Har mina funderingar och jag tror allt att jag vet vart och vem som blivit utsatt. Men jag kniper och är tyst, sen skottdramat i Barnarp kan man ju bara ana och sen så har man ju hört lite och har ju även då där en aning om vem som blivit beskjuten. Men nu så är musslan stängd…
 
Förövrigt stod det mest om Amy och körslaget som snart då ska börja. Såg inte förra gången de visade och jag tror att det kommer att bli lika dant även denna omgång. Jobbar ju en hel del kvällar och har då inte tid att sitta vid tvn och följa allt som sker och händer i en massa serier och dyigt…
 
alt
Borde ta på mig en jacka och gå ut med skräpet men vill ju så ogärna bli blöt idag. Men det verkar som om min lilla ”anden i flaskan” har övergett mig för gott så jag får nog sköta det helt själv. Borde även ta tag i som att kolla upp vad barnen behöver inför vintern för snart är det dags att ta på de mer lite tjocka kläderna.
 
Men nu hinner jag inte sitta här och drömma mig bort till något varm land…
 
 

Och på tal om andar i flaskor så kanske man ska passa sig om man är man???

En kvinna som låg i skilsmässa med sin man var ute och gick på stranden. Hon var arg på sin man, som hon tyckte var ett riktigt svin.
Så hittade hon en gammal flaska i strandkanten. Hon tog upp den, öppnade den och ut kom en ande.
– Som tack för att du befriade mig får du tre önskningar uppfyllda, sa anden. Men eftersom du är gift kommer din make att få dubbelt så mycket som du får av allting som du önskar dig.
– Jag vill ha ett riktigt dyrbart diamanthalsband, sa kvinnan.
Och vips höll hon ett underbart diamanthalsband i handen.
I samma ögonblick stod hennes man och höll förvånad i två exakt likadana diamanthalsband.
– Nästa önskning, sa anden.
– Då vill jag ha en miljon dollar, sa kvinnan.
Omedelbart uppfylldes hennes önskan och hennes man fick i samma ögonblick två miljoner dollar.
– Nu ska du få din tredje och sista önskan uppfylld, sa anden.
Kvinnan funderade en kort stund och sa sedan.
– Skräm mig halvt ihjäl.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.