Andra april!

Hopsy Daisy!

Redan andra april, den första april försvann utan att jag blev lurad en ända gång. Men däremot lurade jag maken så att han fick sig ett gott skratt.

Frågade lite efter frullen om han ville ha sig ett kvällsnummer och så klart att han svarade JA, det var ju hans fru som frågade. Då sa jag ”APRIL, APRIL din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill”… Mooohhaaaa

Igår var det kalas för Sebastian ute i Knivshult, Sebastian har ju gått och fyllt 6 år, grattis, grattis lilla vännen. Det var barn över hela Knivshult, då Sebastian hade bjudit hela sin avdelning på förskolan och sen utöver det oss på gräddhyllan och så några omnejder.

Dessvärre följde inte Liam och Thomas med, Liam hade feber på morgonen och gråten hängde över han var det än gällde. Vet inte var det var för märkligt för på kvällen var han piggelin och idag är han som vanligt. Skönt med så korta influenser om det nu var det han hade…

Idag har tre av fyra i familjen Jonsson tagit PÅSKLOV, så gött att man har några dagar kvar att ta ut så här mitt i livet. Tänk vilket fantastiskit land vi lever i, ett land där vi faktiskt kan ta föräldraledigt så här mycket och så här länge. Välfärd kallas det!

Det är svinkallt ute, höll på att förfrysa både näsan och händerna i morse när jag var ute med Stella och Seppo. Trodde inte det skulle vara så kallt då solen skiner över oss på hela gräddhyllan. Hoppas att det inte kommer mer snö nu, jag har fått nog av det vita från skyn!

Nu ska jag ta tag i köket efter frullen, det är ju inte någon annan som gör det åt mig.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.