Änglar finns!

Lördag och det kommer närmare och närmare. Jag vill inte förlika mig med att någon man tycker om så mycket snart ska lämna oss och bli en ängel. Igår fick jag nog klart för mig att detta är på riktigt och snart är det över. Fick panik, började gråta oerhört mycket och fick ringa upp en gemensam vän bara för att prata av sig. Visst hjälper det, men sanningen är och gnager på en och det gör så ont.

Det som är jobbigt, jag är ju jätte glad över att Thomas fått det nya jobbet. Det jobb som han i några år har pratat om och nu är han där. Jag vill glädjas ännu mera men just nu kan jag inte det. Som tur är har jag en sådan förstående man, som vet att jag tampas med en döende vän. Tack Thomas!

Idag har det redan hunnit bli lördag. Men fredagen vart inte allt för illa även om den gick fort. Dagens mesta vakna tid tillbringade jag på arbetet och Thomas på sitt nya arbete. Ett möte långt möte på engelske, Thomas får nog börja ta fram sin engelske igen för nu är det i skarpt läge.

Jag hade min dag på jobbet, men jag hade ju något roligt att se fram emot. Malin och Krille hade nämligen slängt ut en spontan inbjudan om tacokväll ute i skogen. Det tackade vi ju inte nej till. Thomas tog till och med semester för att enkom kunna vara med om den här mysiga fredagskvällen som vi fick. Tack Malin och Krille för att ni gjorde vår fredag till en superfredag!

Idag händer det mycket saker också…

Noel och Liam är på tennisträning just nu och efter det ska Noel ta med sig en kompis från tennisen hem hit. Liam går icke lottlös han heller då han har valt att anmäla sig om en simtävling i eftermiddag. Så himla spännande och kul tycker jag det ska bli. Dessvärre kan bara en av oss åka med och vem det nu blir får framtiden avgöra… kanske sten, sax och påse?!

Hejja Liam!!!

Nu ska jag se om jag får undan lite dammtussar, det märks att det har varit en downperiod här hemma då det har grott igen…

ÄNGLAR FINNS OCH SNART KOMMER DE FÅ SÄLLSKAP AV EN FANTASTISKT FIN ÄNGEL!

Gråter…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.