Anki och Pytte…

Nu har jag kommit hem efter ett litet möte med valberedningen. Vi kom fram till en hel del men ska även fortsätta arbeta lite innan vi tar beslut och det tycker jag är bra det…

Thomas har åkt iväg med min mobil som då har gått sönder till min fasa, är riktigt ledsen över detta och det är en av de telefoner som jag verkligen har tyckt om. Så när detta hände igår så blev jag så besviken för jag har talat sp gott om den modellen C905 men, men det är väl sånt som händer.
 
Jag frågade idag Liam och Noel vad de tyckte om teatern med Anki och Pytte och de må jag säga inte var det något positivt där inte… Jo, Noel sa att det var roligt sen när det var över och han fick dansa. Liam sa att det var ju inte en redig Anka de satte ju en vante över handen som skulle föreställa en anka.. Mmm de är kräsna mina små guldklimpar… Så nu har vi testat det, får se om jag hittar något som de skulle gilla mer…
Fast det är svårt att övertyga Liam om han inte vill för Tomten är ju inte på riktigt enligt Liam heller för tomten har ju två näsor… Liam ser allt och när Liam har bestämt sig så har han det med basta… Ja något har ju verkligen tagit efter eller ärvt som det heter efter pappa Thomas.
Nu har Thomas kommit hem med en lån telefon till mig och det är en Samsung, hoppas att jag kan lära mig den för jag inte van vid dess upplägg. Och fram för allt hoppas jag att det inte kommer dröja länge innan jag får tillbaks min kära telefon som jag håller så kärt.
Dagen har bestått av att ta hand om mina två gossar samt hemmet som har kommit efter på grund av olika anledningar. Men nu har jag kommit en bra bit på väg och jag önskar att det håller sig tills efter kalaset som är på lördag. För nu orkar jag snart inte städa och hålla i ordning mer, det tar ju aldrig slut det här.
Jag ska nog skaffa mig en hushållerska, det hade underlättat en hel det tror jag. Tänk att komma hem till ett rent hus och mat på bordet. Sen kan man bara resa sig och göra något som man tycker är kul. Ja, jag kanske ska bli den nya Anna Anka fast då en lite mer svensk och en som står med båda fötterna på golvet…
Undra om det är något sevärt på tv idag, kanske kan fördriva tiden liten stund i soffan?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.