Ankorna

Godmorgon eller god förmiddag, välj själv vad som passar Er!!

Själv har har jag varit uppe med tuppen, eller kanske rent av längre än tuppen. Det var barns som skulle till skolan och det var barn som skulle till doktorn. Så ingen sovmorgon för mammarika när jag väl kunde fått det, gruvan börjar inte än för jag har till klockan 14:00 på mig.

Men när man är uppe så tidigt och tillbaks på gräddhyllan efter att gjort det som skulle göras vart det ju lika bra att ta tag i det som INTE gjorts under veckan då gruvan har tagit upp min tid…. Många timmar där och på det lite övertid, så det har i princip varit sängen, gruvan, sängen och gruvan.

Så nu har jag fixat undan min fina svamp som legat och torkat några veckor på köksbänken och den som blir gladast åt det är ju Thomas. Kan inte fatta varför han inte är lika entusiastisk  som jag när det gäller svamp?! Så det blir en stor suprise när han kommer hem idag efter sitt jobb.

Det är snart tid för mig att ta en härlig promenad i solen, hundarna sover än men snart får de också ta tag i dagen och göra något vettigt. Tur är ju att det är så fint väder ute, klarblå himmel och sol på det.

Snart är veckan över i gruvan, har morgondagen och sen ledig tills på måndag. Det är rätt gött när det infaller så kallat långledigt lite så där. Helgen har jag inte en aning om vad som kommer att ske, det enda jag vet är att vi ska vara hundvakt åt Seppo och Bosse. Så som vi brukar göra vid den här tiden. Det hör ju även till att Stella ALLTID börja löpa när vi ska ha Bosse och Seppo, vilket är katastrofalt. Men turen och generositeten hos Annette i Löckna kom till pass även i år. Så Stella får flytta ut på landet över helgen och retas lite med myskankorna och kanske rent av Doris.

Ja, det var väl det hela här just nu för stunden. Inser att det inte hinner hända så mycket roligt när det är mycket gruvarbete. Men utan gruvarbete ingen lön, ingen lön inget roligt!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.