Anna Gretas idag!

Idag så hade vi lite avslutning för oss på jobbet, vi gick alla och åt på Anna Gretas. En god lunch som chefen bjöd på, det tackar man för!

Kvällen flöt på och det känns som om dagen fick fortare än vad jag hade tänkt mig. Det är skönt när det blir så, jag han till och med en kaffe med både Annette och Malin, de andra stötte jag inte på så mycket i dag på kontoret.

Nu är jag hemma och här händer visst inte så mycket heller, Thomas sitter som förstenad och tittar på 24. Thomas är inte alls kontaktbar under denna serie, tror allt att om Jack Bauer skulle komma så hade Jack brädat mig med hästlängder…

Kitty har sålt sin gamla bil och det var ju skönt så hon slapp att ha två bilar att ta hand om. Så nu är hon ute och gör lite fin lir på den inför försäljningen i morgon.

Nä nu ska jag äta lite kvällsmat så att magen inte kurrar hela natten…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.