ÄNTLIGEN!!!

Äntligen, äntligen och åter äntligen!

Nu kan man äntligen få lite ordning och reda här hemma, det har varit totalt kaos i rummen här hemma på gräddhyllan. Saker lite var stans, detta berodde ju på att Noel var utan rum i en si så där 30 dagar.

Men nu är Noel rum klart och jag är mer än nöjd, jag är super nöjd. Både åt att det är klart och att det blev bra. För att vara första gången som Thomas satte upp tapeter, så tycker jag han har gjort det galant.

Nu lär det dröja många år tills det blir nya inne hos Noel, å nåde Noel om han nu får för sig att dra sönder och rita igen. då blir det inte lätt, verken för mammarika eller Noel!!!

Thomas sitter stolt i soffan och klappar sig på magen, det tycker jag han gör rätt i. Först gjorde han klart rummet i helgen och av slutade med 1700m i sim basängen i kväll när barnen hade simskola.

Själv vart jag hemma och förvisad till köket som hade ett stort behov av att röjas i. Sen gjorde jag ju lite fin lir inne på Noel rum, så som fönster, damma lampa, dammsuga och svabba golv. Nu är det det bara kvart att flytta över bokhyllan och leksakerna dit där de ska stå. Sätta upp lite tavlor och bestämma vart allt ska stå för att få det så fint ut som möjligt…

Näe, det vart senare än senast igår och det är dags att bryta den trenden, för det är måndag morgon i morgon och det innebär massor av saker som ska, måstes och finns att göra…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på ÄNTLIGEN!!!

  1. Addie skriver:

    Snyggt, bra jobbat Thomas. Sväng förbi med slipmusen så fort du hinner. Saknar min mus :mrgreen:

  2. marika skriver:

    Addie, slit först ut den mus du har hemma!!!!! :wink: :wink: :wink:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.