ÄNTLIGEN FEM I FAMILJEN JONSSON

Oh, jag önskade att det skulle finnas många sådan här härliga lördagar som det har varit idag.

Idag har det varit en stor dag för familjen Jonsson, så stor dag att vi blev fem i familjen bara så där… Nu har vi gått och blivit med hund, en liten hund, en älskad liten hund en egen lite hund som heter Stella.

Japp, nu är Stella vår och nu ska hon stanna för gott, ja kanske inte när vi behöver en hundvakt. För då kan det hända att hon inte är just här hos oss på gräddhyllan.

Stella är det lilla monstret som brukade va hos oss, så nu är hon det igen men på heltid. Det gillar vi. Inte för att vi hade tänkt att skaffa hund just nu, men när tillfället kom så tog vi det utan att blinka… Ja till och med maken, han vart riktigt glad och än mer glad att det blev Stella som flyttade hem till oss.

Liam och Noel de log och vart riktigt saliga över att Stella skulle bli vår, det är kul och jag hoppas det håller i sig. Det som är skönt med Stella är att hon inte är en valp, alltså vi slipper det stadiet som är rätt så slitsamt.

Ut och kissa mitt i natten, biter och gnager på prylar som man inte vill att någon alls levande själ skll bita och gnaga på. Helt enkelt rumsren och det som är mer toppen är att vi känner Stella och vet att hon är en snäll liten hund som är lätt att ha att göra med.

Ja, det var ju mysigt det. Men det har varit mer som jag gillat skarpt idag. Jag fick äran och följa med Noel på tennisen, det bara älskar jag. Jag har liksom min egen lilla stund där på racketcenter med Noel. En timma som jag njuter varje gång då jag kan följa med. Det har liksom blivit min och Noels grej, det där med tennis.

Liam och Thomas vart på lite ärenden under tiden och sen hämtade de upp oss vid Severins möbler. Så då passade jag och kära maken på att springa in för att titta på sängbord då vi inte har köpt det än. Jag är måttligt road av att ha varsin köksstol som sängbord. Roligare kan man ha det hemma och ni när vi har köpt oss den här efterlängtade sängen och gjort om i sovrummet så vill man ju få allt på plats, så som sängbord…

Nu är det tid för att sova. I morgon kommer Skänninge, Motala och Ljungbyfolk för att gratulera Noel som ska bli 6 den 12 oktober!!! Me like!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.