Äntligen i fas!

Att komma i fas med sig själv är bra. Inte bra att vara ur balans allt för länge, för min egen del kan det nog innebära att komma i chock.

Nu börjar jag äntligen komma i fas och hur jag upptäckte det var att jag fick ett enormt städryck i dag på förmiddagen. Japp, det har jag inte gjort på ett tag nu och jag vart näst intill i chock.

Men nu är det ändringar på det, jag kan börja använda min högra hand en aning mer än förut och det innebär att allt går genast så mycket bättre.

Så idag har lilla toan skurats från tak till golv och en bit ner i avloppet, även kloakråttorna bör få sig en omgång med starka frätande städmedel.

Ja, det slutade inte där faktiskt. Nej det blev hallen med, den skiner så fint nu och det blir inga sandkorn under strumporna mer just för tillfället då barnen inte är hemma… Sen är vi  nog tillbaks på ruta ett igen.

Ja, efter det tog mammarika tvätten, vek och plockade in det där det hör hemma. Köket, diskmaskinen var ren och smutsig disk väntade på att få bli instoppade. Bänkarna skiner som en tindrande stjärna, lika så mammarika.

Så nu är det väl ända lite belöning som gäller för mammarika?! En kopp kaffe, soffan och min bok!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.