Aquadome!

 

Underbart att vara borta men det är helt super att komma hem med…
… Nu har jag varit iväg med familjen och haft en kanontid i Danmark och barnen har nog haft den bästaste semestern de någonsin haft för den har varit så barnvänlig man bara kan tänka sig. Hade önskat att jag hade varit lite, lite yngre för då hade jag också rockat loss så som de små har gjort.
 
Aquadome var blött, mer än blött. Rosenlundsbadet kan slänga sig i väggen med sitt vattenland för Aquadome var både större och mer fartfylld än jag någonsin sett innan. Själv är jag lite av en torrfis men för mina älskade barn så offrade jag mig helt och hållet, tja kanske inte på allt men på det mesta. Thomas gjorde det mer fast jag tror att det var lite för sin egen skull med då det fanns fartfyllda åkattraktioner med vatten.
  alt
Sen vart vi ju på Legoland där man blev lite knasig framåt eftermiddagen så allt var sagolikt av Lego, men även där hade barnen sketa skoj, jag Thomas hittade även något som var för han med… TEKNIK, TEKNIK säger jag bara. Jag och Katta satt utanför med de tre små barnen som inte fick komma in på grund av att de var en aningens aning för korta. Men Thomas, Liam och Peter hade desto roligare…
 
Sen har jag blivit totalt mättad av Monke Town då vi har tillbringat en massa skojiga timmar där då vi hade gjort allt annat. Kan inte fatta att de små har sådan energi och inte behöver en paus. För jag klättrade och hoppade, åkte kana och sprang runt med och utan bollar och efter några timmar vart mammarika totalt slut i kroppen.
 
Stugan var mer än toppen, den var kanon… Vi fick nästan för oss att köpa den för 2,5 miljoner men efter att ha tänkt till så kom vi på att det inte var någon bra ide ju… Vi har ju gräddhyllan och torpet ;-) och för övrigt fick man inte vara i sin egen stuga när man ville för den var till frö uthyrning, så de sket vi i…
Lite kort och gott, mer komma skall!
Tack Katta & Peter för en superresa till Danmark med de stora ÖLEN!

alt 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.