Arbete!

What a day in my own beautiful cream shelf!!!

Ja, det har varit en intressant dag idag. Inte bara vila utan lite arbete har den kantas med. Arbete med betalning och arbete utan betalning.

Arbete, det mer volontära arbetet var dock inte så jobbigt. Det bestod av att skriva av och ner på fyra A4 sidor på datorn och printa ut. Lätt som en plätt och en glad syster Mariette som slapp att göra pekfingervalsen allena.

Arbete nummer två, det bestod av betalning och det från min kära arbetsgivare kommunen. En bra dag, inga isiga fläckar som jag halkade på då jag gick i stan och gjorde mina swat insatser. Skönt att ha sina lårben och andra ben i behåll så jag kan springa runt lite här och där.

Innan arbete han jag med lite privata ärenden, så som apoteket, posta brev och lämna papper till chefen. Ja, det sista kanske inte var så privat med det åkte med ändå när jag gick förbi hennes kontor. :arrow:

Har varit en av de mer lyckligt lottade idag. Gick inte få fram en p-biljett för mig så jag sket helt sonika att betala de 40 kronorna som kommunen kräver för att få stå en dag på västra torget. Det gav klirr i kassan kan man säga, inte någon bot så långt ögat kan nå när jag kom till bilen i kväll för att åka hem… gratis är gott, det har jag lärt mig genom åren!!! :lol:

Annars är det jag som är ordningspolisen på gräddhyllan och maken min den mer lite slarviga. Men det var rätt coolt att leva farligt och skita i att betala, kanske ska göra det lite oftare?!? Förgylla tillvaron med spännig… Eller inte?!!?

Ja, då är det snart helg och den är ju redan fullbokad, inget att oror sig för om man får tråkigt. Alltså det finns inte någon tid att hinna få tråkigt på helt enkel, vet inte om det är på gott eller ont!?

Nu är det väl kanske tid för att hoppa i säng och ta tag i min deckare som Leif GW Persson har skrivit… Poliser, bovar och annat gott som den innehåller… Kan inte annat än att bli bra (tror jag). :mrgreen:

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.