Åter kväll

Nu har kvällen anlänt igen och det är dags att ta farväl av dagen och hoppa i säng. Dagen har varit bra förutom då lite dåsig med huvudvärk. Men jag har stora förhoppningar om att i morgon kommer bli en ännu bättre dag. För som de säger, ”efter regn kommer alltid sol” så även i mitt fall måste det ju bli bättre.

I dag sa Liam till mig: Mamma du är cool, kan jag få en chokladboll nu… Hmm undrar om han tycker jag är cool eller om han skulle smickra till sig en chokladboll?!?! det lär jag väl aldrig få veta, fast jag kommer att hålla fast vid att han faktiskt tycker att jag är en COOL mamma.

Noel var lika go han idag, rockade loss till uppträdandet på kören idag. Det var releasesparty för en ny skiva så bandet var och sjöng, det är ju så klart för barn och det var uppskattat hos både Liam och Noel. En Tiger, en Zebra och en Snöis Ormen var dessvärre sjuk men det var hur kul som helst ändå. Gruppen heter ”Tiger och hans vänner”

Jag han även göra några till scrapbookingar idag till mitt album som jag då fick för över ett år sen… Hmm fy skäms Marika vad Du har legat på latsidan alt

Försökte lura iväg Thomas i morgon på innebandyn igen, men det var svårt. Han klagar fortfarande över smärtorna sen två veckor tillbaka i tiden. Han var tvungen att slänga sig framför målet för lagets skull, sa han! Tror att han nog lider lite av det manliga ”ajaj så synd om mig syndromet”. Fast jag har tagit väl hand om han så att musklen snart ska vara i form.

När han kom hem från förra träningen den kvällen så haltade han förskräckligt mycket och kved. Befallde mig att smörja med heatslava, vilket jag gjorde bak på låret och ena skinkan. Vad som hände var att jag slant till lite så det kom ner lite i myntinkastet… herre jösses vad han började kvida att det brände mellan skinkorna alt men det var ju inte meningen att jag skulle slinta så illa alt

Så nu sitter jag här och ska avsluta för idag, har sammanfattat dagen rätt så bra tycker jag. I morgon ska jag vara hemma igen från arbetet men hoppas på snar förbättring. Om inte så ska jag i alla fall ta mig i kragen och arbeta på lördag, fredag är jag ledig så nu har jag hela 2 dagar att kurera mig på. Sen orkar jag inte med det här med sjukdomar mer.

Vad jag vill sammanfatta denne månad som gått, med två som närma sig 40 och några som klarade av det året och året dessförinnan är. Krämpor, minnesförlust, magutputning, nya hobbiesar och kläd och hårfixering kommer på tal, ja då har man gått över 40 strecket. Tur är att jag har lång väg kvar!

//Natti natt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.