Åter på hyllan!

Semester i paradiset, det har varit som ett bad i champagne…

Lyxigt, så lyxigt att mammarika och pappa Thomas inte ens saknade cybern. Tid, vad är det i paradiset? Tja, för oss sjusovare har tiden varit minmalt intressant. Så lediga som vi varit den här påsken har vi nog inte vart innan.

Men nu är vi tillbaks i the real world och i morgon är det tisdag och inte något mer rött i almanackan än på några dagar…

Det som mammarika grämer sig mest för är att min älskade systemkamera har gått i graven, totalt väck. Hoppas nu på att vi har ett bra försäkringsbolag som tycker att det är mycket, mycket tragiskt över att mammarika inte kan dokumentera med bild och skickar oss en stor summa pengar till en ny.

Nu är barnen redan ute och leker, maken är och inhandla lite provianter inför veckan och ett stycke kött då vi blev inbjudna på en avslutningsgrillkväll nere på filmjölkshyllan…

Ska bli gött med grill och ett grattis, grattis till Addie!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Åter på hyllan!

  1. Addie skriver:

    fil ? var det inte keso? . jag skickade en länk på en 18-200mm objektiv till din MSN. Be maken dubbelkolla att gängorna passar till din, men det var till den billigare canon kameran så det passar nog :mrgreen:

  2. Addie skriver:

    SIGMA är ett andrahandsalternativ till de ordinarie Canon/Nikon objektiv. Rätt så prisvärd andrahands val. Inget fel på de.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.