Att göra någon glatt överraskd!

Nu har jag och Stefan äntligen lyckats göra en super suprise för Thomas och det ska jag lova att han blev totalt över rumlad.

Stefan skulle komma hit idag och hälsa på lite överraskat men för att göra det roliga ännu roligare så gjorde vi en luring. När väl Thomas hade somnat igår så gick jag och stängde av hans larm på klockan för jag hade fixat ledig på hans jobb idag utan att han visste något. Efter att jag gjort det så låste jag upp haspen på vår ytte dörr. Stefan hade sen tidigare fått nyckel så hanskulle komma in utan att jag behövde gå ner och öppna. Då gick jag och la mig i gäst sängen och när Stefan smög in här i natt vid ett tiden la han sig i min säng.

Stefan vaknar tidigt och klappar Thomas på ryggen och Thomas säger i någon dov sömnig yra ”Va rolig du är då Noel” samtidigt som han vänder sig om till Stefan. Vänder tillbaka sig och tittar på sin klocka och upptäcker till sin fasa att larmet inte har ringt. Stefan klappar åter igen Thomas på ryggen och Thomas säger att det räcker nu Noel, vänder sig om igen det är då han ser att det inte är jag eller Noel utan Stefan och han blir helt ställd och säger ”Va fan gör du här? Vart är Marika?” det upprepar han ett tio tal gånger innan han fattar vad som har hänt. Då vaknar Noel och kommer upp, när han får syn på Stefan i sängen blir han så glad och ska genast krypa upp i sängen och morna med farbror bus.

Jag har sovit som en kratta i natt men det var det värt för ett roligt ”joke” som verkligen lyckades med. Nu så ligger de och mornar alla tre killar i sängen, Liam sover fortfarande helt ovetande om att hans Favorit Bus har anlänt i natt. Ja det här kommer jag och framför allt Thomas ta med sig länge och kan skratta åt.

Nu ska jag snart göra lite frukost till vår gäst och till oss andra efter en stunds morning till!!

Morsning korsning!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.