Att vara förälder…

Häromdagen fick jag en ovanlig fråga, ja en sådan fråga har jag nog då aldrig här förut?!

AttumgasmedbarnDet var Noel. han som alltid funderar och tänker lite djupare. Så när frågan kom så borde jag så klart inte bli överraskad då det var Noel som frågade.

Mamma, tycker Du det är jobbigt att vara förälder??

Vilken härlig fråga och vad tycker jag?!

Näe, sa jag! Det tycker jag inte med litet fullifanskratt… För inte vill jag berätta om alla hemskheter man går och oroar sig för. Att vara förälder är inte jobbigt då man inte behöver oroa sig.

jobbigtDet är just när det kommer till tillfällen som att de ska gå själva första gången till skolan som hjärtat går på högvarv. Eller när man ska lämna dem första gången själv hemma medan man handlar eller något ärende.

Fast värst är det nog när de har ont, så ont och man står där som mamma och kan inte göra ett skit för att lindrar. Då finns det inga ord i världen som kan rädda ens allt i livet…

ontSå att vara förälder kan vara jobbigt då det är hemskheter, men inte när det bara är bus, trots och annat som hör till. Det är bara att gilla läget, för att sedan skratta åt det när de är på bättre humör!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.