”Attityd 350”

Goddagens alla människor!

Nu är det plötsligt lördag och vi närmar oss julen med stora tomtekliv…

Veckan som varit har definitivt inte varit händelserik, snarare helt meningslöst när jag tänker efter så här i efterhand. Varför har veckan varit meningslös? Ja, jag finner ingen mening med att ligga hemma och vara sjuk.

Alltså, skittråkigt att  vara säng/soffliggande så nu är jag mår bra igen blir jag på mycket bättre humör. Så pass bra humör att jag bokat in tid med Frida för att åka träna igen, det var ju en vecka sedan sist…

razer-krakenprogamingheadset-gr(184298)-LargeKörde Liam till simträningen på Råslätt innan, för att bli tillbaka rings efter en stud… Hade ju totalt glömt bort att det inte var någon träning i dag för Liam. Men det gjorde ju inget, för jag han ju hjälpa Liam att köpa nytt headset till hans dator, då hans gått sönder på något mystiskt sätt igår… Ingen vet hur, inget har gjort det och ändå vart de av på mitten… Det är verkligen ett fall för CSI!!!

Tycker att de nya lurarna vart snygga och Liam vart väldigt glatt överraskad över att ha en sådan snäll mamma som fixade detta utan att tjafsa emot!!!

Sen han vi ju även handla lite förnödenheter hem hit, då det går åt när huset är fullt med hungriga barn… Härligt att ha de här, för då vet jag att de har det bra och vad de gör (för det mesta i alla fall).

Funderar på att jag ska laga fiskgratäng till middag idag, det är ju så gott och till det räkor på…. Ja, jag får funderar ett tag till på det.

kaminThomas åkte ner till torpet igår igen för att fortsätta med taket i storarummet, det tycker jag är kul. Lite tomt här hemma utan han, men ändå kul att det går framåt där nere. Vi har äntligen kommit till beslut om kamin och nu även köpt den… Så ett steg närmare slutklämmen… Vi valde till slut braskaminen ”Attityd 350”, gillar att det är fönster på sidorna, det höjer ju mysfaktorn rejält…

500606233_FVi har valt golv också, men inte köpt det än, men det är i alla fall detta golv som vi valt.

”Laminatgolv Cello Antique Elm Slitklass 32”

500606233_1Tror att det kan bli riktigt snygg till allt det vita som blir på väggarna och sen ville jag ha ett golv som ser lite äldre ut för myskänsla som kan bli i ett gammalt torp från 1790-talet….

Smaken är som baken, min är bäst!!!

Men nu blir det kaffe med bästa Outifisen!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.