AUTUMN!

imagesNu är det sista dagen på vecka 37 och jag inser att sommaren är över på riktigt. Det är inte alls lika kul att framåt kvällskvisten när man går ut med sina små fyrbenta och i hopp om att det fortfarande ska kunna vistas ute utan verken kortärmad eller jacka… Det går inte, det är superkallt och man får knottrig hud och tänderna börjar spela maracas.

UnknownHur som helst, igår vart det i alla fall varmt de första timmarna av dagen. Så mycket värme att vi svettades. Dock så berodde det inte på att solen sken ute, utan snarare att vi satt i ett varmt Rosenlundsbad och tittade på när Liam simmade sitt första ”Sponsorsim”. Vad är nu ett ”Sponsorsim?”. Ja, det är knappt så jag själv kan det än. Men man lär väl sig  efter vart.

Det gäller för den simmaren att hitta sponsorer till JSS-klubb och sig själv en del av porten om den uppkommer till en viss nivå. Simmaren ska under en timma (igår för Liams del 9:00-10:00) simma så mycket längder man bara orkar. Så många meter * ören sponsorn sponsrar med dra simmaren in.

Vad jag och min älskade maken inte visste om var att vi fått en seg liten rackar till son. En Liam som hade uthållighet ända in till sista sekunden och lyckades under en timma simma 2550 meter utan uppehåll. Vilket var helt fantastiskt, då vi hade tippat runt 1000 meter. Mycket stol mor, mycket stolt far och mycket stolt lillebror som även han var med och tittade på.

UnknownDet bli nog dessvärre tills nästa års sponsorsim att hitta sponsorer, då Liam simmade många längder. 25 ören blir många kronor om han ska fortsätta i den takten. Men som sagt, jag är så himla glad över att han var så duktig. Så den dagen när han ska leta vidare efter sponsorer så kommer jag stötta han till hundra procent och mer därtill.

Gå in och titta på vad JSS har skrivit om 2014-års sponsorsim…

http://www3.idrottonline.se/JonkopingsSS-Simidrott/Medlemsinformation/SponsorsimsportLotteri2014/

battre-bilder---fotoskolan-1-viktor-sundberg-lar-dig-ta-kontrollen-over-kameranVi avslutade kvällen igår med en kvällsmat ute i Knivshult och familjen Strandqvist. En mycket trevlig och rolig sådan kväll vad det också. Många skratt och lite mer skratt på det. Fick även min andra del av min födelsedagspresent från Ida och jösses vad jag blev glad för den. Det var nämligen en bok som vi fick tips av när vi gick en fotoutbildning. Boken heter ”Bättre bilder – fotoskolan. 1 : Viktor Sundberg lär dig ta kontrollen över kameran”
av ”Viktor Sundberg”. Tusen, tusen och tusen tack för den!!! Började igår sent läsa en sidan innan ögonen ville slå igen. Nu kanske hela polletten trillar ner, nu när jag får lite mer kött på benen om slutartid, bländare och ISO på det…

Simma-med-delfinerChihuahua-69910Idag är det inte så värst mycket planerat. Jag själv har nog bara planerat in en liten Chihuahuaträff i eftermiddag i vår fina Stadspark som finns i Jönköping. Kan vara kul för både Stella och Elsa och träffa fyrbenta i samma storlek som sig själva.

Stor hund i litet format…

Nähäpp, nu blir de till att ta tag i dagen och göra det bästa av den!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.