Avatar i smart TV, de är inte illa!

Okej, då sitter jag här igen framför dataskärmen och ska snart sätta mig framför tvskärmen. Vår fina smart tv som har så perfekt bild att man häpnar. Vi har precis satt på filmen Avatar och jag i blueRay, vad annars, det är ju Thomas jag är gift med och då duger inte en vanlig dvd inte.

Thomas har ju startat för jag sa att jag hade något viktigt att göra innan jag kunde sätta mig för kvällen och bara sitta. Så det var okej för mig att tjuvstarta. Avatar är ju typ tre timmar lång och när den är slut orkar ju inte jag (som för jämnan är trött) sätta mig här och skriva av mig alla tunga stenar från axlarna eller alla glada minnen eller absolut ingenting och allting.

Följde med Noel och Liam på tennisen innan på förmiddagen. Kul som alltid och idag hittade åter igen Noel en ny kompis som han ville leka med. Märkligt, han hette Noel den killen med och inte bara det han hade en lillebror som heter Liam… Coolt!!!

 

 

I går när vi skulle mysa lite alla i soffan hade Liam och Noel dukat upp lite på soffbordet. Det som fick mig att dra på smilbanden var att Noel hade tagit fram en öl till Thomas för det gillar ju han och nu var det fredag och då kunde han ju få en öl tyckte Noel. Jag fick vatten och det är jag lika glad för, då öl inte är min bästa dryck.

Efter en stund så frågade Noel Thomas att ölen smakade bra och att var till hans belåtenhet. Hur urgulligt är inte det då från en 6-åring?!!? Kan inte annat än älska dem mer för varje dag som går och kan inte annat än bli lite smått galen för varje dag de blir äldre och hittar på hyss…

Med dessa ord från mig idag kommer jag nu förflytta mig ut till soffan. Dock inte favorithörnet då Thomas hoppade dit det första jag reste arslet från dynan. Får nöja mig med att sitta bredvid, men så är det när man reser sig upp för favvostället på gräddhyllan!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.