Avbruten hela tiden…

Åker till jobbet super tidigt och blir mött av snö väder igen och nu är jag så trött på det. Hade det ändå varit lite sol så hade man ju haft en strimma hopp om att det finns lite ljus på den här planeten men nu börjar jag tvivla för det är ju mulet var dag.

Jag kommer ihåg när jag var lite då var det jätte mycket snö och det var lagom kallt men framför allt så fanns det sol, sol och sol. Det var bättre förr, eller?!
Började ju som sagt långt tiigare än vad som var planerat och nu är dagen över. Nu har jag tvådagars ledig och dessa två dagar ska jag visst vara gräsänka. Thomas åker bort och när jag funderar på vart han ska så tror jag inte att Thomas har talat om vart han ska åka, men jag förmodar att det är Göteborg för där är han som mest. Även i kväll är jag själv men det gör inte så mycket för jag mår ända skit… Jädra nacken som spökar och inte bara det, jag blir påmind om att jag även har en skalle som gör sketans ont… Kan beror på massa möten som man suttit i idag eller så är det helt enkelt så att alla mina hjärnceller är i bråk?!
…Oj, det här har tagit tid. Satte mig och börja fundera och skriva vid 19 tiden då banen var i säng och nu är den redan 21:03… Måste ner i källaren och får fortsätta om en stund igen…
…21.08, åter hemma och äntligen är nog alla åtagande över för idag. Har i och för sig inte varit allt för arbetsamma men dock lite passande.
Satte mig här då när de små skulle sova och då hade jag även fått hit Dino till Liams stora glädje, valpen den goa lurviga Dino som är älskad av oss alla skulle vi passa medans Kitty var på möte i kväll. Sprang ut för en snabb kiss innan barnen la sig när de satt och tittade på favorit programmet Bollibompa och där efter var det natti natt.
Men sen började Noel efter en stund att han var kissenödig och så klart att Noel måste få kissa. Efter det så kom Noel upp och då var det nr 2 som var på G och så klart att Noel måste får göra nr 2. Sen var det törsten som gjorde sig hörd och så klart att Noel måste få dricka vatten… Sen, ja sen då kom han åter upp för då var han rädd och ville jag skulle ligga en stund hos Noel och så klart att mammarika kommer och lägger sig en stund hos Noel. Efter detta så gick jag upp och sa att nu måste Noel sova och jag älskar dig, glöm inte det och Noel säger alltid samma sak till mig. – Mamma, Noel älskar Dig sov gott.
Där trodde jag det skulle ta slut men det gjorde det inte, för efter en stund kom Noel åter upp och kunde inte sova för han var rädd och då sa mammarika att NU måste Du sova om Du ska orka med morgondagen. Så kompromissen var att det skulle vara tänt i hallen och Noel somnade så gott.
Därefter satte jag mig här igen för att komma på dagen och tankar på skrift när telefonen ringde. Det var syster yster Mariette och samtalet varade nog en timme innan vi la på… Då skulle jag ta oh gå ut med Dino igen för att han Nu skulle få göra nr 2 och precis när jag skulle gå började Noel gråta efter att ha haft en liten mardröm.
Det tog en halvtimme innan Noel kunde komma till ro igen. Mammarika fick ta till en liten saga som jag berättade allt eftersom min hjärna som är halvdöd kom på en bra story. Den här gången kom det upp om en lite, liten fluga och en stor, stor elefant som skulle köpa glass. Noel gillade den och gav mig ett sådant där helt underbart leende för att sedan dra täcket över huvudet och somna om.
Därefter kom äntligen min andra hälft hem som jag saknat så och då kunde jag springa ut med Dino som var så duktig och hållit sig. Kitty har varit här nu och hämtat hem det lilla lurviga monstret som är så söt och charmig att mammarika inte kan bli arg när han går och gnager lite här och lite där…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.